Investeren in de ontwikkeling van jouw club

Sportclubs hebben te maken met veel uitdagingen. Hoe houd je je sportclub vitaal? Met voldoende vrijwilligers en tevreden sporters? Hoe leid je goede trainers op? Als vereniging wil je blijven groeien en verbeteren. Iedere club heeft daarin zijn eigen ambities en behoeften.

De adviseurs Sport & Recreatie van MOOIWERK Breda ondersteunen sportclubs in Breda rondom de volgende thema's: Besturen en beleid, Vrijwilligers, Sociale veiligheid, Leden, Accommodatie, Financiën en Communicatie & Marketing. Daarnaast begeleidt het team Sport & Recreatie diverse samenwerkingsverbanden en leggen ze verbinding tussen organisaties in de wijk, zoals scholen, wijkinitiatieven en zorgcentra. Kijk voor meer informatie op de website van MOOIWERK.

Clubs van sporten die zijn aangesloten bij NOC*NSF kunnen ook contact opnemen met de 'Adviseur lokale sport'. De Adviseur lokale sport helpt verenigingen - samen met de adviseurs van MOOIWERK en de verenigingsadviseur van de betreffende bond - om de service te vinden die het beste past bij de behoefte van de club. Denk hierbij aan trainersopleidingen, masterclasses voor het bestuur en verenigingstrajecten die begeleid worden door professionals uit de sport. De adviseur lokale sport voor Breda is Paul Broers.