RTC Atletiek Midden-West Brabant

Het Regionaal Trainingscentrum Atletiek Midden-West Brabant  (RTC-MWB) is een initiatief van de atletiekverenigingen in Regio12 (West Brabant) en Regio 13 (Midden Brabant). Het RTC-MWB heeft zich ten doel gesteld het gat te dichten tussen clubniveau en de nationale top, door talentvolle atleten specialisatietrainingen te bieden op een hoger niveau dan de reguliere clubtrainingen, door zeer ervaren trainers. Daarnaast biedt het trainen met sparringpartners van gelijk niveau vele voordelen. 

De stichting verzorgt voor 15- t/m 19-jarige atleten uit Midden- en West-Brabant 40 tot 80 extra trainingen op jaarbasis, voor de onderdelen Mila, hoogspringen en horden. De atleten blijven lid van hun eigen vereniging. Zij volgen bij het RTC een aantal extra trainingen en worden begeleid bij wedstrijden.

Trainingen

Mila (Midden en lange afstanden)
Trainiers: Henk Rams en Herman Vrijhof 
Tijd en locatie:
zaterdagochtend van 09.30 uur tot 11.30 uur in de omgeving van Breda
In de periode september t/m maart zijn dit bostrainingen en in de periode april-juli baantrainingen. In augustus zijn er geen trainingen.

Hoogspringen  
Trainer: Adri Raaimakers
Tijd en locatie: zaterdagochtend om 10.00 uur en dinsdagavond om 19.00 uur, beide bij AV Spiridon in Rijen
Vanaf eind november t/m februari traint de groep 2x per week indoor in de sportschool “The Factory Sport&Fun” in  Rijen, op dinsdag van 19.00-21.00 uur en op zaterdag van 10.00-12.00 uur. In de vakantieperiode gaan de trainingen gewoon door.

Horden
Trainer: Leo van der Meide
tijd en locatie: zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur bij AV Sprint in Breda

Voor meer informatie: info@rtc-mwb.com of kijk op onze Facebookpagina