Atletiekcentrum Midden-West Brabant

Het Atletiekcentrum Midden-West Brabant is een initiatief van de atletiekverenigingen in Regio12 en Regio13. De stichting verzorgt atletiektrainingen voor 13 t/m 17 jarige atleten. Zij krijgen de gelegenheid om onder zeer ervaren trainers  trainingen te volgen op een hoger niveau dan de reguliere clubtrainingen. Bovendien heeft trainen met sparringpartners van gelijk niveau vele voordelen.

De primaire doelgroep is de groep tussen het Regionaal Trainingscentrum en de vereniging. De atleten blijven uiteraard lid van hun vereniging. Alleen volgen zij bij ons een aantal extra trainingen.

Trainingen

De Mila-groep staat onder leiding van Jack Wouters en traint op zaterdagochtend van 09.30 uur tot 11.30 uur in de omgeving van Breda. In de periode september t/m maart zijn dit bostrainingen en in de periode april-juli baantrainingen. Tevens is er gelegenheid voor extra baantrainingen bij THOR en Energie Barendrecht.

De Hoogspringgroep staat onder leiding van Adri Raaimakers. De groep traint op zaterdagochtend om 10.00 uur in Breda bij AV Sprint en op dinsdagavond om 19.00 uur in Best bij Gen Michaelis. In de periode november t/m februari traint de groep indoor in de sportschool in Rijen.

De Sprint/Horden trainingen worden gegeven op de zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur bij ATV Scorpio in Oosterhout. De trainer is Leo van der Meide.

Jaarlijks organiseren wij Districts-trainingen Midden-Brabant (DTMB). Dit zijn tien kennismakingslessen met een Atletiekspecialisatie.

Meer informatie: info@ac-mwb.nl, of kijk op onze Facebookpagina.