Breda geeft je de ruimte

Breda geeft je de ruimte 
Ga eropuit en ontdek de omgeving van Breda. Er is zoveel te doen in de buitenlucht! De Baronie van Breda kent de mooiste en oudste bossen in de buurt, heerlijk om doorheen te wandelen of te fietsen. Of ga je liever het water op? Alles kan. Breda geeft je de ruimte. Kijk hier voor tips om er lekker op uit te trekken.  

Sportcontrainer
Sinds 2018 heeft Breda de Sportcontrainer, een verplaatsbare voorzieiing voor buitensport. Denk daarbij aan bijvoorbeeld fitness of bootcamp. Sportaanbieders, scholen of andere organisaties die interesse hebben in gebruik van de Sportcontrainer, kunnen contact opnemen via buitensporten@breda.nl

Routes in Brabant
Routes in Brabant is het startpunt voor de mooiste wandelroutes, fietstochten, ruitertochten, vaartochten en MTB-routes in het veelzijdige Brabantse landschap. Laat je inspireren door bijzondere tips en highlights. Of stel zelf je eigen wandel- of fietsroute samen met de routeplanner via het knooppuntennetwerk. Ga op ontdekkingstocht door de prachtige Brabantse steden en dorpen of trek de natuur in. Van weidse heidevelden met prachtige vergezichten en uitgestrekte bossen tot bijzondere watergebieden. In Brabant vind je het allemaal. Kom genieten!