Gemeentelijke sportaccommodaties

De gemeente Breda heeft diverse binnen- en buitensportaccommodaties. De sportaccommodaties worden vooral gebruikt door scholen en verenigingen, maar ook particulieren kunnen een zaal, veld of baan huren. 

Hier vind je een overzicht van alle gemeentelijke binnensportaccommodaties en buitensportaccommodaties in Breda.

 

Huren van een gemeentelijke sportaccommodatie
De gemeente beheert vijf sporthallen, twee turnhallen, dertien gymzalen en een toneelzaal. Deze worden overdag vooral aan scholen verhuurd en 's avonds aan sportverenigingen. Ook particulieren kunnen ze huren voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of een sportief uitje. Bedrijven organiseren er sportwedstrijden voor hun personeel. Op een aantal locaties zijn ook vergader- en cursusruimten te huur.

Ook de buitensportaccommodaties van de gemeente zijn te huur. Elk complex heeft een hoofdhuurder op vaste bloktijden. Om te huren tijdens de bloktijden neemt u contact op met de hoofdhuurder van het complex.

Kijk voor meer informatie over huren op de pagina's gymzalen en sporthallen huren en sportvelden en sportbanen huren.

Veldkeuringen
De gemeente keurt op werkdagen de sportvelden. Op afgekeurde velden mag niet worden gespeeld. Op deze pagina staat welke velden zijn goed- of afgekeurd en informatie over de veldkeuring. 

 Reclameregeling binnen- en buitensportaccommodaties

Op het aanbrengen van reclame-uitingen op sportcomplexen is een aantal voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn opgenomen in de regelingen die je hieronder kunt downloaden. 

Downloads