Verbeeten Challenge

Zondag 5 april

Op zondag 5 april 2020 daagt de Verbeeten Challenge je uit om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Je kunt dit individueel doen of in teamverband. Als deelnemer kies je je eigen challenge vanuit de startlocatie Breda of Tilburg.

Wij zorgen ervoor dat het je tijdens de challenge aan niets ontbreekt. En op de start-finishlocatie maken we er samen een onvergetelijke dag van voor alle deelnemers en supporters waar je met veel plezier en voldoening op terug kan kijken!

De starttijden van de challenges zijn verschillend. Je ziet jouw starttijd bij de challenge waaraan je deelneemt. We hebben de tijden zo vastgesteld dat iedereen tussen 15.00 en 17.00 uur weer terug is op de locatie om gezamenlijk de dag af te sluiten en het totaal opgehaalde bedrag bekend te maken!

IN TEAMVERBAND

We hebben de afgelopen jaren ervaren dat het super leuk en motiverend is om als team mee te doen. Maak je collega’s, familie, vrienden, buren, fiets- of wandelclub enthousiast om jullie samen in te zetten en meld jullie aan!

Je hoeft als team niet allemaal aan dezelfde challenge deel te nemen. Ieder teamlid doet mee aan zijn/haar favoriete onderdeel. Volwassenen betalen € 17,50 voor deelname en kinderen betalen € 5,-. Het is ook mogelijk om je team te laten sponsoren. Wij zorgen dan voor aantrekkelijke tegenprestaties voor je sponsor.

INDIVIDUEEL

Natuurlijk kun je ook individueel meedoen. Met het inschrijfgeld van jouw challenge draag je al een steentje bij. Meld je aan en deel je persoonlijke deelnamepagina met familie en vrienden. Zij kunnen je dan gemakkelijk sponsoren waarmee je nog meer geld ophaalt voor het goede doel.

START – FINISH LOCATIE BREDA:

Breepark, Bavelseparklaan, 4817 ZX Breda

Het dagprogramma voor de Verbeeten Challenge in BREDA:

Tussen 08.30 uur en 18.00 uur is het evenemententerrein Breepark geopend.

Er is de hele dag vanalles te doen voor alle deelnemers en supporters. Iedereen is van harte welkom om onder het genot van een hapje, drankje en gezellige muziek de deelnemers aan te moedigen. Rond 17.00 uur wordt het totaal opgehaalde bedrag op feestelijke wijze bekend gemaakt.

Er is ook aan de kids (tm 12 jaar) gedacht. Tussen 12.00 en 17.00 uur zijn er verschillende leuke spellen en activiteiten op het kidsplein, onder professionele begeleiding.

Challenge Starttijd
Wandelroute 30 km tussen 08.45 – 09.15
Wielrenroute 140 km tussen 09.00 – 10.15
Wandelroute 10 km 12.30 uur
Fietsroute 30 km
Mountainbikeroute 35 km
13.00 uur
13.00 uur
Wielrenroute 65 km 13.30 uur
Hardlooproute 5 km 14.00 uur
Hardlooproute 10 km 14.00 uur

 Bekijk alle challenges en routes via https://verbeetenchallenge.nl/routes/

Naar het evenementenoverzicht