Amgen Singelloop Breda

Zondag 6 oktober 2019

Het eerste weekend van oktober is traditioneel het weekend van de Singelloop in Breda. De AMGEN Singelloop Breda op zondag 6 oktober is een top-loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj's en dansgroepen langs het parcours maken de Bredase Singelloop Breda de gezelligste loop van Nederland. Zo'n 500 vrijwilligers leiden alles in goede banen. 

Hardlopen door de sfeervolle binnenstad van Breda is een feest op zich. En hoe lang dat feest voor jou duurt, dat bepaal je natuurlijk zelf! Lopers kunnen kiezen deelnemen aan de 5 km, 10 km, halve marathon, bedrijvenloop of familieloop. Voor diegenen die niet kunnen kiezen is er dit jaar opnieuw de 40 van Breda. Je loopt dan 4 wedstrijden op 1 dag voor het goede doel.

Wil je meedoen? Aarzel dan niet en zorg dat je er dit jaar (weer) bij bent. De voorinschrijving is geopend, dus schrijf je nu in. Dat kan tot en met zondag 29 september. Dan kun je ook direct het speciaal voor deze Singelloop ontworpen loopshirt bestellen.

Naar het evenementenoverzicht