AMGEN Alternatieve Singelloop Breda 2020

Zondag 4 oktober 2020

De AMGEN Alternatieve Singelloop Breda & Omstreken 2020 wordt het op-één-na gezelligste (hard)loopfeestje van Nederland. Want wat is er leuker dan de ‘échte’ versie in het centrum van Breda met alle lopers, supporters en vrijwilligers bij elkaar?

Maar ook de alternatieve versie wordt een te gek Singelloop feestje!

Hoe werkt het?
Het thema van dit jaar is ‘Niet massaal samen, maar samen massaal!’ Je kunt jouw 2020 editie van de AMGEN Singelloop Breda lopen waar ook ter wereld. Of wandelen, met een handbike of rolstoel. Een unicum dus!

De Alternatieve Singelloop Breda & Omstreken loop je vanuit jouw eigen woon- of verblijfplaats. Vanuit de achterdeur van je huis, met collega’s en/of zakenrelaties vanuit je werk, in de stad, het dorp of het bos. Maakt niet uit, zolang je maar meedoet!

Doe mee aan jouw favoriete afstand
Je kunt dit jaar kiezen uit de bekende afstanden, net als altijd. Loop de 5 kilometer, de 10, de halve marathon of alle afstanden achter elkaar: de officieuze Bredase Marathon. It’s up to you! Het officiële startschot voor alle afstanden wordt  op 4 oktober aanstaande gegeven om 10.45 uur.

Nieuw dit jaar: de 5 km Walking & Wheeling. Speciaal voor bijvoorbeeld (sportieve) wandelaars, Nordic Walkers, rolstoelers en wheelers. Klik op deze link voor meer info.

De Singelloop 2020 Experience App
Deelnemers aan de 5 kilometer, 10 kilometer en halve marathon (ook businessrun lopers) krijgen een GPS-gestuurde tracking app. Daarmee registreren we de gelopen afstand en tijd voor de klassementen.

Daarnaast is er voor alle deelnemers de Singelloop 2020 Experience App. Die loopt alle afstanden met je mee en laat je het gevoel van een normale Singelloop ervaren: het gejuich en de aanmoedigingen, de bands langs het parkoers én de motiverende teksten van onze speakers Frans en Frans!

Kijk hier als je wilt inschrijven of meer informatie wilt.  

Naar het evenementenoverzicht