Rotary Santa Run

Zondag 16 december 2018

Op zondagmiddag 16 december start om 15.30 uur de 7e editie Rotary Santa Run Breda in het Ginneken, waarbij de deelnemers verkleed als kerstman/-vrouw drie of zes kilometer hardlopen voor het goede doel. Er is diezelfde middag ook een kerstmarkt in het Ginneken (15 tot en 16 december) met kunst en kerstdecoraties, er zijn attracties voor de kleintjes zoals een draaimolen, de oliebollenkraam ontbreekt niet en je kunt een rondrit door het Ginneken maken in een arrenslee. En natuurlijk is de Kerstman er zelf ook.

Dit jaar gaat de opbrengst in Breda naar twee goede doelen: Happy Hippo, die kinderen in Breda de mogelijkheid geeft om hun verjaardag te vieren en de kinderafdeling van het Amphia Ziekenhuis, die met de opbrengst van de Santa Run ziek zijn iets draaglijker wil maken.

Kosten deelname

  • De kosten voor volwassen zijn:  € 15,-
  • Voor kinderen tot en met 12 jaar:  € 10,-  

Voor dit bedrag krijg je een kerstmanpak, medaille, onvergetelijke middag én steun je de goede doelen. In de week voorafgaand aan de Santa Run kunnen de kerstmanpakken op bepaalde tijden worden opgehaald bij Boerke Verschuren, Ginnekenmarkt 13. Bij Decatholon kun je dan ook een hoofdlampje ophalen. Lukt het niet om de je pak vooraf op te halen; het kan ook nog op zaterdag 15 december vanaf 16:00 uur bij Boerke Verschuren. Kijk voor meer informatie op de website

In inschrijving opent op 1 november.

Naar het evenementenoverzicht