De Urban Hockey Tour in de wijk

7 mei - 31 mei

Op maandag 7 mei is tijdens een wijkactiviteit in de wijk Noorderlicht (15.00 – 17.00 uur) de aftrap van de Urban Hockey Tour in Breda. De aftrap wordt gedaan door wethouder sport.

In aanloop naar de Champions Tropy zijn er van 7 mei tot en met 31 mei Urban Hockey Clinics op allerlei veldjes, playgrounds en pleintjes voor alle kinderen in de stad. Het doel van deze vorm van hockey is om kinderen enthousiast te maken voor deze tak van sport zodat ze actief mee gaan doen tijdens de Urban Hockey Tour in de wijk. Naast het enthousiasmeren van kinderen voor Urban Hockey heeft deze vorm van hockey ook het doel om de sport voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig te maken. Urban Hockey kan overal gespeeld worden, waar en wanneer je maar wilt. Samen op het hockeyveld, op straat of in de achtertuin.

Er is nog plek voor vrijwilligers die willen meewerken om de Urban Hockey events tot een succes te maken. Heb jij ervaring als trainer/coach en wil jij een steentje bijdragen om samen met de KNHB en Breda Actief Urban Hockey activiteiten te organiseren in de wijk, wordt dan onderdeel van het Urban Crew Team. Lijkt dit jou een ervaring die je niet mag missen?! Geef je dan op voor de gratis docentenscholing op 2 mei. 

Dus, heb jij hockeyervaring (bijvoorbeeld als trainer), ben je ouder dan 14 jaar en wil jij je inzetten bij de activiteiten in aanloop naar de Champions Trophy? Geef je dan vóór 30 april op door een e-mail te sturen naar info@breda-actief.nl

 

 

 

 

 

 

Naar het evenementenoverzicht