Champions Trophy 2018

23 juni - 30 juni

Van 23 juni tot en met 1 juli 2018 vindt het internationaal tophockeytoernooi Champions Trophy voor heren plaats in Breda.

De Champions Trophy is een internationaal tophockeytoernooi tussen de zes sterkste landen van de wereld. In oktober 2017 waren dit  Argentinië, Australië, Duitsland, Nederland, België en India. In het voorjaar van 2018 worden de deelnemende landen definitief bekend gemaakt.

De KNHB is organisator van het evenement. De Gemeente Breda, de vijf samenwerkende hockeyverenigingen binnen de gemeente Breda, de provincie Noord-Brabant en het lokale bedrijfsleven nemen de organisatie van een aantal onderdelen voor hun rekening. Samen gaan zij er voor zorgen dat dit mooie hockeyevenement een groot succes wordt.

Het evenement wordt gehouden op de gecombineerde locatie van hockeyclub BH&BC Breda en atletiekvereniging AV Sprint. Dit jaar wordt voor het toernooi voor de allerlaatste keer in haar historie gespeeld. Extra bijzonder dus dat dit toernooi in Breda plaatsvindt. Je kunt nu al tickets kopen voor jouw favoriete wedstrijden.  
Naar het evenementenoverzicht