Haagse Beemden Loop

Zondag 31 mei

De Haagse Beemden Loop vindt plaats op de laatste zondag in mei in stadsdeel de Haagse Beemden.

De HBL kent verschillende afstanden: 5 km, 10 km en 15 km (voor zowel wedstrijdatleten als recreanten) en 5 km voor wheelers. Voor kinderen is er de gebruikelijke Kids (Obstacle) Run

Wegens het succes van de 30 kilometer combiloop in 2019 keert dit onderdeel dit jaar terug. Je loopt dan achtereenvolgens de 15, 10 en 5 km.  

Bij programma kun je de diverse starttijden van de verschillende onderdelen vinden.

De parcoursen, die jaarlijks door bijna 1.000 lopers, loopsters en wheelers worden afgelegd, voeren over polderwegen en fietspaden in het noordelijke gedeelte van de wijk de Haagse Beemden. Met prijzen voor de winnaars van iedere afstand zijn alle ingrediënten aanwezig om tot een sportieve topprestatie te komen waar de hele familie van mee kan genieten, als deelnemer of als toeschouwer.

Op en rond het terrein van Tennisvereniging Heksenwiel is de plaats waar het allemaal gebeurt op de dag van de loop. In een gezellige sportieve sfeer kun je er de start en finish van de verschillende wedstrijdonderdelen bijwonen en de deelnemers aanmoedigen. Er is muziek en een professionele speaker houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Op een groot LED-scherm krijg je informatie, wedstrijdbeelden en uitslagen te zien. 

Start- en finishterrein: TV Heksenwiel (Heksendans 2, 4823 JX Breda)

Kijk voor meer informatie op onze website of Facebookpagina.

 

 

Naar het evenementenoverzicht