Fit for Life

Bent u al (voldoende) in beweging?

Bewegen is een ideale manier om geestelijk en lichamelijk gezond en fit te blijven. Het zorgt voor sterkere spieren en botten, een krachtiger hart, een alerter brein en een vrolijker humeur. Genoeg redenen om in beweging te komen.

Wekelijks doen meer dan 900 leeftijdsgenoten mee aan Fit for Life. Op locaties in hun eigen buurt. Van dansfit, fitgym en wandelen, tot sport en spel, yoga en Chi Kung. Kies ook in 2020 voor een beweegactiviteit die bij uw mogelijkheden en interesse past. Zo beleeft u het meeste plezier aan uw beweegactiviteit.

Beweegactiviteiten in groepsverband
Zorg voor elkaar Breda organiseert allerlei soorten bewegingsactiviteiten en programma's: overdag en verspreid over de stad. Dit doet zij onder naam Fit for Life: een leven lang bewegen. Fit For Life omvat allerlei bewegingsactiviteiten in groepsverband voor senioren en mensen met beperkingen, aangepast aan hun mogelijkheden en wensen. 

Alle activiteiten zijn wat tempo betreft aangepast op de groep. Na afloop kunt u samen koffie of thee drinken met de andere deelnemers en de docent. De cursussen worden gegeven in en op locaties in de wijk. De docenten hebben een bevoegdheid om deze activiteiten (Fit for Life) te geven. Zij adviseren over de oefeningen, zodat deze passen bij de fysieke mogelijkheden van de deelnemers.

Meer informatie
De prijzen van de cursussen lopen uiteen. Met een BredaPas krijgt u 50% korting. 

Wilt u een keer komen kijken of een keer een proefles volgen? Of zijn er vragen over de activiteit die u wilt volgen? Neem dan contact op met Fit for Life, telefoon (076) 525 15 32 (maandag dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur) of kijk op de website.

Persoonlijk advies
Wilt u een persoonlijk advies? De beweegcoach helpt u de beweegactiviteit te vinden die bij u past.
Rens Schurman: telefoonnummer  06 22 81 45 70

Aanmelden
In de brochure Fit for Life staat op de laatste pagina een inschrijfformulier. U kunt de brochure ook aanvragen via fitforlife@zorgvoorelkaarbreda.nl

Naar het activiteitenoverzicht