Rolstoeltraining voor jong en oud

  • Amerhal, Made
  • Jongeren (12 - 18), Volwassenen (19 - 55), Senioren (55+), Aangepast sporten (AL)
  • http://
  • € deelname is gratis

Voor iedereen die in een rolstoel zit organiseert Uniek sporten rolstoeltrainingen. Deze gratis trainingen zijn speciaal voor mensen die nét wat extra handigheidjes willen leren in een rolstoel. Hierdoor voel je je (nog) vertrouwder in je eigen rolstoel.

Ongedwongen sfeer
De trainingen worden op een laagdrempelige manier gegeven, in een fijne omgeving met een gezellige sfeer. Niks moet, alles mag. De gratis trainingen gaan vooralsnog op 7 november van start. In 5 zaterdagen leer je het maximale uit je rolstoel halen.

De bijeenkomsten vinden plaats op zaterdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur in De Amerhal in Made.

Rolstoeltraining vs corona
Vanwege het toenemende aantal coronabesmettingen, bestaat de kans dat de maatregelen en adviezen om het virus tegen te gaan opnieuw veranderen. Het kan daarom zijn dat de geplande data worden verplaatst naar een later moment. De veiligheid van de deelnemers staat immers voorop. Geïnteresseerden die hoe dan ook pas op een later moment willen deelnemen aan de training, kunnen nu wel al contact opnemen.

Meer informatie
Iedereen die nieuwsgierig is geworden naar de trainingen van Uniek sporten, kan mailen naar westbrabant@unieksporten.nl of bellen naar 076 – 52 33 555. Ook voor vragen kun je hier terecht. 

Naar het activiteitenoverzicht