Digitaal Sportcafé

Het Bredaas Sportcafé is inmiddels al een begrip onder de sportaanbieders. Elk jaar komen clubs bij elkaar om geïnspireerd te worden. Dit jaar organiseert MOOIWERK het gratis Sportcafé online. Op maandagavond 7 december opent wethouder Daan Quaars, om vervolgens verder in gesprek te gaan over de toekomst van de sportaanbieder in Breda.

Na een korte terugblik op het bewogen jaar, wil MOOIWERK vooral de sportaanbieders vooruit laten kijken. De aanwezigen ontdekken samen manieren waardoor ze vitaal en toekomstbestendig blijven. Tijdens deze avond komen verschillende gastsprekers aan het woord om ieder vanuit een eigen visie en achtergrond ervaringen, tips, inspiratie en relevante informatie te delen. Uiteraard is er ook digitaal plek voor interactie en discussie!

Gastsprekers
Op maandagavond 19.00 uur opent wethouder Daan Quaars deze inspiratiesessie. Vervolgens zijn er drie gastsprekers die aan het woord komen. Arno Hermans is de meest verbonden sportstech persoon in Nederland en oprichter van Sport eXperience. Drs. Janine van Kalmthout vertelt over haar onderzoek over de sportaanbieders. Tot slot algemeen directeur bij FC Eindhoven en project manager bij CM Sports, Justin Goetzee.

Meer informatie en aanmelden
Het Sportcafé is gratis voor alle Bredase sportaanbieders. Wel moeten geïnteresseerden voor donderdag 3 december inschrijven. Dit kan op: MOOIWERKBREDA.NL/SPORTCAFE. Hier is ook meer informatie over het Sportcafé vinden.

Naar het activiteitenoverzicht