Decathlon FunRun

Ren jij ook mee voor het goede doel?
Op zaterdag 15 februari organiseert Decathlon Breda weer de jaarlijkse Funrun By Night. Deze avond staat in het teken van gezamenlijk bewegen, plezier beleven en een bijdrage leveren aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit jaar geheel in het carnavalsthema, voor het hele gezin, dus kom verkleed en WIN unieke prijzen!

Tijdens de Funrun By Night is het mogelijk om drie afstanden te lopen: 2,5km, 5km of 7,5km. De start is om 19:30 en je kiest zelf of je 1, 2 of 3 rondes van 2,5km loopt. Uitstappen mag dan ook altijd, het gaat om de fun en vibe!

Het goede doel
De opbrengst van deze editie is geheel voor het goede doel: Jeugdfonds Sport & Cultuur. Decathlon Breda kiest voor dit goede doel, omdat zij sport toegankelijk maken voor de jeugd. Iets wat aansluit bij ons doel, sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen! Namens Decathlon Breda dragen wij hier dus graag ons steentje aan bij.

Inschrijfkosten
Deze zijn €2,50 per deelnemer, ongeacht welke afstand je loopt. Deze kosten gaat in zijn geheel naar Jeugdfonds Sport & Cultuur. Ook krijgt iedere deelnemer een voucher van €5. Deze is te besteden bij Decathlon Breda bij aanschaf van Kalenji en/of Kiprun artikelen.

Inschrijvingskosten kunnen enkel contant worden voldaan bij het ophalen van het startnummer, het liefst gepast.

Funrun shirt
Ook is er dit jaar weer een Funrun shirt met lange mouwen. De kosten voor het shirt zijn €15,00, waarvan €5,00 per shirt naar het goede doel gaat. Shirts zijn te bestellen voor 1 februari 2020.  Deze kosten kunnen enkel worden voldaan bij het ophalen van je startnummer en shirt, het liefst gepast. Let op: OP=OP! Ophalen van startnummers en shirts kan vanaf 18.30 uur in de winkel!

Startschot: 19:30 uur!

Naar het activiteitenoverzicht