Sportcafé Breda

Na het succes van de vorige editie, organiseert MOOIWERK ook dit jaar weer het Sportcafé. Op 10 december wordt er bij Brouwcafé Frontaal gekeken naar sponsoring. Het streven? Meer middelen met minder moeite.

Ook dit jaar belooft het Sportcafé een bijzondere avond te worden vol inspiratie en ontmoetingen. Wethouder Daan Quaars heet alle sportclubs warm welkom. Daarna helpt gastspreker Peter van Baak, specialist in breedtesport-sponsoring, de clubs op weg. Er wordt gekeken naar nieuwe manieren om extra geld binnen te halen. Met concrete adviezen, vernieuwende ideeën en toffe inzichten verlaten sportclubs de zaal. Daarna is het tijd om informeel met elkaar na te praten en te borrelen in de inspirerende omgeving van Brouwerij Frontaal.

Aanmelden
Bredase sportbestuurders en sponsorcommissies zijn op 10 december van harte welkom om deel te nemen aan het Sportcafé. Het programma start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Om 21.30 uur wordt afgesloten met een informele borrel. Aanmelden kan tot 8 december via www.mooiwerkbreda.nl/sportcafe.

Naar het activiteitenoverzicht