Aquafit Zwemweek

  • Sonsbeeck, De 3 Berken en Revant
  • Kinderen (4 - 12), Jongeren (12 - 18), Volwassenen (19 - 55), Senioren (55+), Aangepast sporten (AL)
  • http://bit.ly/zwemweek

Samen met drie zwembaden organiseert het sportloket van Breda Actief een week lang Aquafit-activiteiten. Denk aan watergymnastiek op muziek, effectieve oefeningen voor je spieren en vrij bewegen. De zwemweek vindt plaats in de tweede week van 2019 en start op maandag 14 januari. Iedereen met een chronische beperking is welkom.

Gezondheidsverbetering
Sporten en bewegen leiden tot gezondheidsverbetering bij mensen met een chronische aandoening. Zwemactiviteiten houden je lichaam sterk en soepel, zonder te trainen met al te grote belasting. Daarnaast doe je het niet alleen. Dus naast gezond bezig zijn, ontmoet je ook nieuwe mensen.

Programma
- Op maandag 14 januari wordt het startschot gelost in zwembad Sonsbeeck. Van 14.30 tot 15.30 uur is iedereen met een chronische beperking welkom in dit rolsoteltoegankelijke zwembad.
- Donderdag 17 januari wordt er tussen 10.30 en 11.00 uur gesport in zwembad De 3 Berken in Ulvenhout.
- Op zaterdag 19 januari wordt de week om 14.00 uur sportief afgesloten in het zwembad van Revant. 

Nieuwe groep
Als het sporten in water in de smaak valt en er zijn genoeg aanmeldingen, dan start een nieuwe groep bij zwembad De 3 Berken in Ulvenhout. Onder begeleiding worden er dan verschillende zwemactiviteiten gegeven.

Meer informatie en aanmelden
Ook zwemmend het nieuwe jaar starten? Kijk voor meer informatie over de zwemweek op bit.ly/zwemweek. Of neem contact op met Claudia Rens, te bereiken via telefoonnummer 076-5233555. Je kunt je aanmelden via sportloket@breda-actief.nl.

 

 

 

 

Naar het activiteitenoverzicht