Johan Cruyff College

Het Johan Cruyff College in Roosendaal is één van de vijf Johan Cruyff Colleges in Nederland. De andere vier bevinden zich in Amsterdam, Enschede, Groningen en Nijmegen. Op het Johan Cruyff College volgen leerlingen lessen samen met andere topsporters, afkomstig uit verschillende takken van sport. Je leert zo niet alleen met, maar ook van elkaar.

In het studieprogramma houden we optimaal rekening met je sportieve verplichtingen, trai­ningen en wedstrijden. Daarnaast kun je de opleiding tijdens trainingskampen voortzetten met behulp van internet, e-mail en Skype. Op de sites van het Johan Cruyff College Roosendaal en de Cruyff Colleges Nederland kun je hier meer over lezen.

Het Johan Cruyff College, en ook de Johan Cruyff University en het Johan Cruyff Institute, zetten zich in voor het ontwikkelen van talent, zowel in studie als in sport. Daarbij maken ze gebruik van de kennis, ervaring en faciliteiten uit de sportwereld. De opleidingen staan voor topsport, kwaliteit en trots. Wanneer je bij een van de instituten studeert, ben je onderdeel van een internationaal netwerk van studenten, alumni en docenten, die bereid zijn hun expertise en ervaringen te delen.