Mastboscross 2018

27 januari - 28 januari

Ben je niet vies van wat modder en een pittige uitdaging? Hou dan het weekend van 27/28 januari 2018 vrij in je agenda voor de 49e Mastboscross bij atletiekvereniging SPRINT in Breda. 

De Mastboscross Breda staat bekend als de gezelligste bikkelcross, met misschien wel één van de meest uitdagende parcoursen van het land. Met modder ‘all over the place’, winterse weersomstandigheden en één van de mooiste bossen van Nederland, brengt de Mastboscross een finishlijn die nog nooit zo fijn aanvoelde. Als hardloper echt een must in je jaarlijkse hardloopkalender.

De wedstrijd voor atleten (jong en oud) is ingedeeld op leeftijdscategorieën. Vanaf de D-junioren maakt de wedstrijd deel uit van het Lotto Crosscircuit van de Atletiekunie. Voor regionale wedstrijdlopers: de Mastboscross maakt ook dit jaar weer deel uit van het Regio 13 Crosscircuit (Midden-West Brabant).

De wedstrijd trekt niet alleen nationale en regionale wedstrijdatleten, maar ook honderden lokale hardlopers naar het prachtige Mastbos.

De zaterdag maakt met Nordic Walking, diverse Canicross onderdelen, een korte en lange Trail en de Bedrijvencross nu volwaardig onderdeel  uit van de Mastboscross. Voor niet-wedstrijdlopers is er op zondag de uitdagende Prestatiecross waar je zelf bepaalt wanneer je finisht. Jonge lopers kunnen samen met vrienden, vriendinnen, klasgenoten en/of familie meelopen aan de leuke Familie- en scholierencross.

Verken de Mastboscross alvast via FacebookTwitter of Instagram. Foto's en filmpjes van de editie 2017 en meer informatie over het programma kun je vinden op www.mastboscross.nl. Vragen: info@mastboscross.nl

De cross wordt georganiseerd door Stichting Sport Evenementen SPRINT in samenwerking met vrijwilligers van de vereniging en sponsoren. De start en finish is op de mooie atletiekbaan van SPRINT. 

Foto: Frans Vledder 

 

Naar het evenementenoverzicht