Fit for Life

 

 

Beweegactiviteiten in groepsverband

Het Fit for Life beweegprogramma draagt bij aan een actieve leefstijl. Kies ook in 2017 weer voor een gezellige beweegactiviteit die bij u past. Een beweegactiviteit waar u het meeste plezier aan beleeft. Maak het tot een vast onderdeel van uw week, wat u niet wilt missen.

Van deelnemers horen we vaak dat ze merken hoe goed ze zich voelen door de beweegactiviteit waar ze wekelijks aan mee doen. Dus blijf in beweging. Blijf gezond en vitaal. Wandelen, buitenfitness, yoga of T’ai Chi? Of toch sport en spel, fitgym of dansfit?

In de brochure staan tal van mogelijkheden om soepel en fit te blijven. Soepel en fit zijn betekent de dingen die u leuk vindt kunnen blijven doen.

Bent u al (voldoende) in beweging?

WIJ organiseert allerlei soorten bewegingsactiviteiten en programma's: overdag en verspreid over de stad. Dit doet zij onder naam Fit for Life: een leven lang bewegen. Fit For Life is een verzamelnaam voor alle bewegingsactiviteiten in groepsverband voor senioren en mensen met beperkingen, aangepast aan hun mogelijkheden en wensen. 

  • gymnastiek, zitgymnastiek en combi-gymnastiek
  • Fitgym
  • sport en spel
  • watergymnastiek
  • yoga en zityoga
  • Tai Chi en Chi Kung
  • wandelen of Nordic Walking
  • NAC OldStars
  • In Balans

Alle activiteiten zijn wat tempo betreft aangepast op de groep. Na afloop kunt u samen koffie of thee drinken met de andere deelnemers en de docent. De cursussen worden gegeven in op locaties in de wijk. De docenten hebben een bevoegdheid om deze activiteiten (Fit for Life) te geven. Zij adviseren over de oefeningen, zodat deze passen bij de fysieke mogelijkheden van de deelnemers.

Cursuswijzer

Wilt u weten welke bewegingsactiviteiten er zijn, waar ze gegeven worden en hoe duur ze zijn? Klik hier voor de brochure 2017. Of vraag deze aan via fitforlife@begintbijjou.nl

Kosten

De prijzen van de cursussen lopen uiteen. Met een BredaPas krijgt u 50% korting. Natuurlijk kunt u ook eerst komen kijken of een keer meedoen op proef. Maak dan eerst even een afspraak.

Meer informatie en aanmelden

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden om de beweegactiviteit te vinden die u het meest aanspreekt. Vul het contactformulier in, of bel met WIJ, tel. (076) 525 15 00, maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Naar het activiteitenoverzicht